Välkommen till det miljövänliga kopieringscentret i Karlskoga!

Vi är det prisvärda och miljösmarta alternativet för dig som letar efter en servicevänlig och högkvalitativ kopieringsfirma.

Lär dig mer

Om oss

Sedan starten 1993 har Kopieringscenter i Karlskoga verkat som ett fullserviceföretag inom kopiering, vilket är något som vi idag fortfarande står fast vid. Med fokus på servicevänlighet och kundbemötande har vi alltid erbjudit våra tjänster till ett lågt pris och med miljötänk i bakhuvudet. År 2013 bytte företaget ägare och lokaler och i samband med detta uppdaterades även många av våra maskiner, bland annat vår färgkopiator och storformatskrivare. Med över 20 års erfarenhet av branschen ser vi oss själva som lösningsorienterade ”fixare” som inte kan allt, men en hel del.

Vi är belägna i centrala Karlskoga, vilket gör det enkelt att ta sig hit med både bil och buss. Det går även att skicka hit uppdrag som vi sedan skickar tillbaka med post.

Kopieringscenter är ett digitalt tryckeri, vilket innebär att vi använder laser- och bläckstråleskrivare istället för traditionella tryckpressar. Detta för med sig fördelar såsom låga uppstartskostnader, att vi kan trycka små volymer samt att leveranstiderna förkortas. 

Serviceinriktat

Vi sätter dig som kund främst och ser alltid till att ge dig en så trevlig och effektiv upplevelse som möjligt.

Centralt

Vårt läge i centrala Karlskoga gör det möjligt för dig som kund att komma in för att fråga eller visa saker i person.

Miljövänligt

Vi på Kopieringscenter värdesätter att kunna bedriva en miljövänlig verksamhet och försöker därför alltid jobba för en hållbar framtid.

Prisvärt

Genom den teknik vi använder kan vi alltid erbjuda våra kunder låga priser, vilket är en viktig del av vår affärsidé.