- Kopieringscenter är ett digitalt tryckeri som erbjuder dig som kund många olika tjänster inom kopiering och tryckeri -

 
 

- Våra produkter -

Våra vanligaste innefattar tryckning och kopiering av trycksaker såsom:

  • Årsredovisningar
  • Föreningstidningar
  • Broschyrer
  • Kompendier
  • Restaurangmenyer
  • Reklamtavlor
  • Produktkataloger 
  • Fotografier
  • Visitkort

Vi scannar och kopierar även ritningar upp till storlek A0. I färg eller svartvitt

Inom kategorin storformat jobbar vi bland annat med affischer, kartor, reklamtavlor, trottoarpratare och roll-ups mm.

Vi har även tjänster för alla fotografer där ute, såväl amatörer som proffs. Vi kan hjälpa er med att skriva ut fotografier från datorfiler och arbetar med förstoringar ända från A4 och A3 upp till affischformat. Vi sysslar även med kopiering av pappersbilder och mycket gamla bilder, samt kan kopiera diabilder till papper eller Powerpoint.

Vi kan även göra canvastavlor av både våra egna och kunders bilder.

Vi arbetar även med specialbeställningar såsom studentskyltar, olika events, mässutrustning och laminering ända upp till storlek A1.

Om du har några frågor om våra produkter eller tjänster är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Information om hur man kontaktar oss finner ni under fliken Kontakt.

Broschyrer 

Kopieringscenter kan designa och trycka broschyrer av en mängd olika typer. Vi kan utgå ifrån ett färdigt tryckoriginal eller producera ett eget enligt era önskemål. Format från A5 till A3. Papperskvalitet från enkelt "kopieringspapper" till tjockt "vykortspapper".  Enkelsidigt, dubbelsidigt eller flersidig.

Med en bra broschyr som presenterar vad ni erbjuder, underlättas marknadsföringen avsevärt. Det gäller oavsett om ni är ett företag som säljer varor eller tjänster, en förening som vill värva medlemmar, en bostadsrättsförening som vill informera sina medlemmar eller ett politiskt parti eller intresseorganisation som vill sprida sina idéer.

Kopieringscenter använder i de flesta fall svensktillverkat och miljömärkt papper.

Kuvert 

Kopieringscenter producerar kuvert med logotyp, avsändaradress och annan information tryckt i färg eller svartvitt.

Vi trycker och levererar kuvert i C4 och C5 format, med eller utan fönster. Minimikvantitet 500 kuvert.

Om ni inte har en logotyp, kan vi göra en åt er för en mindre kostnad.

Visitkort 

Visitkort är en viktig detalj i kontakten med kunder, medlemmar och andra som behöver kunna nå er.

Kopieringscenter trycker visitkort åt företag, föreningar och privatpersoner.

Roll-up

En roll-up fungerar som en upp och nervänd rullgardin. Det är ett praktiskt sätt att synas på tex en mässa, kundpresentation eller bara att ha i sina egna lokaler.

Roll-upen är lätt att fälla upp och fälla ner, och transporteras enkelt i en medföljande väska.

Olika varianter och utförande finns. Vi kan producera den utifrån ert original eller göra en egen design enligt era önskemål.

Studentskyltar 

Kopieringscenter har lång erfarenhet av studentskyltar.

Våra skyltar är tillverkade av stabil Forex-skiva monterade på ett skaft av trä. Skylten är vattenfast och tål ösregn. Storlek är 70x50 cm.

Individuell design ingår, inga låsta mallar, utan vi gör skylten som ni vill ha den. Fritt val av bakgrund, symboler mm. Fotografiet kan lämnas både som datafil eller som pappersbild eller dia.

Pris komplett 399 kr (inkl moms)

Önskar ni göra skylten själv, kan vi skanna, förstora och plasta in, ett foto i A3 format (29x42 cm) för 99 kr (inkl moms)

Fotografier 

Kopieringscenter skriver ut fotografier från digitalkamera och andra datorfiler. Men vi kan också scanna och reproducera foton från pappersbilder, negativ och dia.

Vi klarar storlekar från passfoto till affisch.

Prisexempel: Fotoförstoring till A4 (21 x 29 cm): 39 kr (inkl moms), A3 (29 x 42 cm): 49 kr (inkl moms)

Tavlor 

Har du ett favoritmotiv, ett foto eller annat motiv som du vill se pryda ditt hem?

Kopieringscenter kan skriva ut den på papper eller väv i valfri storlek. Även vattenfast material för utomhusbruk är möjligt.

Vi utför även design och redigeringsarbete.

Affischer 

Kopieringscenter producerar affischer i mindre serier, i alla storlekar, från A4 till Eurosize (118 x 175 cm).

Ritningar

Kopieringscenter kan kopiera, skriva ut och scanna ritningar från A4 till A0 format i färg eller svartvitt.

Vi digitaliserar era pappersritningar för ett överkomligt pris.

Föreningar

Föreningstidning

En föreningstidning som kommer ut regelbundet är ett mycket bra redskap för att sköta kontakten med medlemmarna och se till att alla nås av information om vad som händer i föreningen och annan information som är av intresse för medlemmarna. Föreningstidningen blir ofta ett nav för kommunikationen med medlemmarna och skapar en samhörighet inom föreningen, även för de medlemmar som av olika anledningar inte kan vara med på aktiviteterna.

Om en ideell förening ger ut en tidning som kommer ut minst 4 ggr/år, så är tidningen momsbefriad.

Kopieringscenter producerar föreningstidningar i A4 eller A5 format, i färg eller svartvitt.

Programhäfte

Ett alternativ till medlemstidning är ett programhäfte. Detta ges vanligen ut 2 ggr/år. Programhäften innehåller både program månad för månad och berättelser om utförda aktiviteter, studiecirklar, information från styrelsen, krönikor mm.

Både föreningstidningar och programhäften kan finansieras av annonser eller sponsorer.


Årsmötesmaterial

Årsredovisningar och kallelser är något som varje förening behöver och som med fördel kan produceras på Kopieringscenter.

Vi kopierar årsredovisningar, kallelser, revisionsberättelser, stadgar, medlemsförteckningar, mm.

Vi kan även utföra s.k. kopplad utskrift. Det är när varje exemplar av t.ex. en kallelse ska förses med ett unikt namn och adress, för att sedan kunna stoppas i ett fönsterkuvert.


Kuvert, visitkort, affischer, fotografier

Vi kan producera

Kuvert med föreningens logotyp

Visitkort

Affischer (upp till 100x70 cm)

Affischer på vattenfast plast

Gatupratare (skylt som står vid gatan)

Fotografier, även förstoringar upp till A3 (eller ännu större)

Canvastavlor 

Kalendrar


- Om oss -

Sedan starten 1993 har Kopieringscenter i Karlskoga verkat som ett fullserviceföretag inom kopiering, vilket är något som vi idag fortfarande står fast vid. Med fokus på servicevänlighet och kundbemötande har vi alltid erbjudit våra tjänster till ett lågt pris och med miljötänk i bakhuvudet. År 2013 bytte företaget ägare och lokaler och i samband med detta uppdaterades även många av våra maskiner, bland annat vår färgkopiator och storformatskrivare. Med över 20 års erfarenhet av branschen ser vi oss själva som lösningsorienterade ”fixare” som inte kan allt, men en hel del.

Vi är belägna i centrala Karlskoga, vilket gör det enkelt att ta sig hit med både bil och buss. Det går även att skicka hit uppdrag som vi sedan skickar tillbaka med post.

Kopieringscenter är ett digitalt tryckeri, vilket innebär att vi använder laser- och bläckstråleskrivare istället för traditionella tryckpressar. Detta för med sig fördelar såsom låga uppstartskostnader, att vi kan trycka små volymer samt att leveranstiderna förkortas. 

 
 
 
© Copyright Kopieringscenter